Logo Sport Xperience
Coronavirus update  

Coronavirus update

Met de opgelegde/ verlengde maatregelen vanuit de overheid, welke als doel hebben om het virus overdracht te vertragen, hebben wij als Sport Xperience besloten om de indoor activiteiten in ieder geval tot 28 april 2020 te annuleren. Er worden tot nader bericht dus geen lessen gegeven in onze Sport Studio. Hiermee geven we gehoor aan de oproep van de Rijksoverheid en draagt ook Sport Xperience haar steentje bij.

Doordat we op onze buiten locaties alle ruimte hebben, kunnen we de verplichte minimum afstand van 1,5 mtr van elkaar, goed handhaven. Daarnaast heeft Sport Xperience haar trainingsmethodiek zodanig aangepast, dat iedereen netjes op minimaal 1.5 mtr afstand van elkaar zijn/ haar oefeningen kan uitvoeren. Hieronder de aangepaste regels die we gezamenlijk moeten respecteren om het buiten sporten toch mogelijk te maken:

  • Er wordt getraind in een afgebakende zone per deelnemer, waarbij de minimale afstand tot elkaar 1.5 mtr bedraagt;
  • Er wordt geen parcours gelopen om de 1,5 mtr afstand beter te kunnen borgen;
  • Kleinere groepen, max 12 deelnemers;
  • Geen fysiek contact gedurende de trainingen (geen buddy oefeningen);
  • Geen gebruik van materialen tijdens de trainingen;
  • Indien je een lichte verkoudheid hebt, een hoestje of koorts, sla dan een keer over.

 

Ondanks deze beperkingen kan Sport Xperience, nog steeds, een uitdagend en gevarieerd “Ik Sport Verantwoord” bootcamp programma neerzetten. Sport Xperience zal, onder genoemde strikte voorwaarden, haar buiten lessen door laten gaan. Het sporten draagt uiteindelijk bij aan een stuk ontspanning in deze hectische tijd en zorgt ook voor de opbouw van een gezonde weerstand. Een bijzondere tijd, vraagt om bijzondere aanpassingen.

Mocht door verdere ontwikkelingen toch beperkingen worden opgelegd, of zelfs in het geheel verboden worden, zullen wij jullie hier uiteraard van op de hoogte houden.

Team Sport Xperience