Logo Sport Xperience
Cross Circuit Training  

Cross Circuit Training

Sport Xperience introduceert nieuw fitnessconcept in Den Bosch “Cross Circuit Training”

“In Cross Circuit Training brengen we feitelijk twee werelden samen. We combineren het competitieve karakter van het bekende CrossFit met het sociale element van bootcamp. De studio is opgedeeld in 4 aparte stations met bijbehorend materiaal. Op ieder station kun je in een klein groepje aan de slag met specifieke oefeningen. Om de vijf minuten train je weer een andere spiergroep. Op interactieve multimediaschermen kun je de tijd in de gaten houden én zie je hoe je de oefeningen moet uitvoeren. Zo krijg je in een uur een uitgebalanceerde full body work-out. Je bepaalt zelf de intensiteit van je training, waardoor Cross Circuit geschikt is voor iedereen, ongeacht je niveau.”

 

Iedere keer anders

“Omdat je het echt samen doet, in een groep van maximaal 16 personen, kun je elkaar ook helpen en stimuleren om je grenzen te verleggen. Uiteraard gebeurt alles onder begeleiding van een ervaren, gecertificeerde instructeur die je nauwlettend in de gaten houdt en je motiveert om het maximale uit jezelf te halen. Elke dag hebben we weer een andere Workout Of the Day. Omdat deze steeds verandert, zal een Work-out nooit gaan vervelen. Dat houdt het afwisselend en uitdagend. Onze huidige leden zijn tot nu toe heel enthousiast, maar kom het vooral zelf een keer proberen!”

Is je interesse gewekt? Je kunt altijd een keer een proefles volgen om te ontdekken of Cross Circuit Training iets voor jou is!

Meer informatie is te vinden op http://www.sportxperience-denbosch.nl/.