Logo Sport Xperience
Bootcamp Beginners  

Bootcamp Beginners

Deze training is uitermate geschikt voor iedereen die wat rustiger hun conditie willen opbouwen. Ook is dit  het ideale startpunt voor iedereen die nog nooit  hebben deelgenomen aan een bootcamp training. Ze kunnen hier rustig kennis maken met deze unieke, maar vooral ontzettend leuke manier van sporten.

Werk hier  in je eigen tempo aan je conditie en kracht  en krijg  de verschillende basis oefeningen en technieken van een Bootcamp training onder knie. Doorstromen naar elke andere vorm van Bootcamp bepaal jezelf als je er aan toe bent.

Net terug uit een blessure? Gebruik deze lessen om  weer rustig aan je niveau te werken. Kortom een uitermate laagdrempelige manier om weer lekker in conditie te raken.

Moelijkheidsgraad

Conditie - 50%
Vermoeidheid - 60%
Cardio - 60%
Kracht - 40%

Extra info

Vergeet niet aan het begin van de les eventuele blessures, aan je instructeur door te geven, of andere zaken waar rekening mee gehouden dient te worden. Train nooit boven je eigen vermogen, gebruik deze les om  in je eigen tempo weer lekker in conditie te komen. Plezier in sporten staat voorop.