Logo Sport Xperience
Live stream Bootcamp  

Live stream Bootcamp

Live stream bootcamp training

Nu er weer versoepelingen zijn rondom het Corona virus verzorgt Sport Xperience haar bootcamp trainingen weer in het park en op het strand. Mocht je toch de behoefte hebben aan een live stream work-out vanuit huis stuur ons dan een email: mail@sportxperience-denbosch.nl . Graag kijken wij dan met jou naar een traject op maat voor jezelf of met een groep collega’s of vrienden!

Live stream bootcamp, hoe werkt het….

We weten allemaal hoe belangrijk het is om fit te blijven. Vind jij ook altijd een excuus om niet te trainen? Geen tijd, het ontbreken aan motivatie, de afstand naar de sportschool. Dat is vanaf nu voorbij! Wij bieden namelijk Live stream trainingen aan voor elk niveau.

Via het scherm word je LIVE begeleidt door een van onze enthousiaste instructeurs! En helemaal handig je hebt geen materiaal nodig. Alleen je laptop, tablet of telefoon met internetverbinding. De instructeur zal jou een link toesturen waarmee je de les kunt volgen via Zoom, hiervoor heb je geen app nodig.

Elke ochtend en avond een Hiit Workout (30 min) of een Full Body Workout (45 min).

Werk aan die conditie, doe mee! Let’s have some fun!!

Meld je nu geheel vrijblijvend aan door een mail te sturen naar: mail@sportxperience-denbosch.nl en ontvang een gratis proefperiode van 7 dagen.

We zien jou graag snel ONLINE!!

Bekijk hier het rooster