Logo Sport Xperience
Ochtend Bootcamp  

Ochtend Bootcamp

Hallo sportieve, of in elk geval in aanleg sportieve, moeders, vaders, verzorgers en iedereen die lekker in de ochtend wil gaan sporten. Haast, druk, en ook nog eens weinig tijd… wie kent dat gevoel niet? En aan het eind van de dag geen puf meer om de sportschool in te duiken. Voor velen onder ons een helaas maar al te bekend gevoel.

SportXperience wil samen met jullie hiervoor naar een energieke oplossing gaan zoeken. Want wist je dat juist ( vooral buiten ) sporten een enorme energie boost geeft aan je dag?

Op initiatief van een van onze deelnemers van de reguliere Bootcamp trainingen willen wij speciaal voor jullie een Bootcamp training in de ochtend gaan verzorgen. We hebben een speciaal sportprogramma ontwikkeld, dat er op gericht is dat je na de training lekker aan je dag kunt beginnen. Bij voldoende animo zullen we 1 of 2 ochtenden in de week gaan opstarten.

De Locatie zal bij de Oosterplas zijn en de training begint om 08:45u tot tegen 10:00u. Zodat je je de rest van de dag heerlijk fit voelt!

Zodra we genoeg geïnteresseerden hebben, gaan we direct van start, en wordt iedereen die zich heeft aangemeld op de hoogte gesteld. De proef zal 2 maanden gaan duren en tegen een zeer gereduceerd tarief kan iedereen die zich hiervoor aanmeld deelnemen (25 euro voor 10 lessen). Dus geen excuus om niet te gaan bewegen en je weer lekker fit te voelen!!!

So be Inspired and get Xcited!!!
Team SportXperience.

Vul het formulier hieronder in, bij voldoende aanmeldingen zullen we contact opnemen en het definitieve rooster doorgeven. Deze zullen we dan ook op deze pagina plaatsen.